Andersen Furniture

Andersen Furniture

Med passion og i tidens ånd designer Andersen Furniture møbler og interiør til det moderne hjem. I mere end 100 år har de udviklet designprodukter med særpræg og et rent skandinavisk udtryk. Ørskov Gruppen har gennem flere år været sparringspartner på det grafiske udtryk både online og offline.

Tryksager

Foldere, kataloger, inspirationsflyers og løsark er nogle af de tryksager, Ørskov Reklamebureau har opsat for Andersen Furniture gennem årene. 

Et element i en tryksag og dets udtryk er valget af papirtype. Skal der være effekter eller en anderledes falsning? Disse valg er en del af sparringen/rådgivningen, når vi arbejder med det trykte medie.

Tryksager
Tryksager
Lookbook

Lookbook

For Andersen Furniture har vi udarbejdet en eksklusiv lookbook – et katalog, der afspejler produkternes skandinavisk design og kvalitet. 

Emballage

Produktets emballering er måske det vigtigste POS-element. Der er her kunden får en oplevelser af produktets kvalitet og design. Samtidig skal emballagen understrege og videreformidle brandets værdier.

Emballage
Emballage
Webdesign

Webdesign

Ørskov Reklamebureau og Ørskov Web har i samarbejde designet Andersen Furnitures hjemmeside, hvor design og produktpræsentation har vægtet højest.

Læs mere om Ørskov Web her

Ørskov Gruppen