Cookie politik

Cookies

Ørskov Gruppen (oerskovreklamebureau.dk) gør brug af cookies. Ved besøg på vores hjemmeside accepterer du brug af cookies, jf. nedenfor. På denne side kan du finde oplysninger om disse cookies.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer. Cookies kan indeholde tekst og tal, herunder f.eks. datoer. Cookies er ikke programmer og indeholder ikke virus eller lignende skadelige koder. Cookies tjener til, at en hjemmeside kan gemme specifikke oplysninger hos brugeren, således at hjemmesiden senere kan genkende brugeren eller indlæse disse oplysninger. Det kan f.eks. være login-oplysninger, oplysninger om tidligere besøg, og hvilke dele af hjemmesiden du har besøgt.

Cookies kan kun indlæses af den adresse (hjemmeside), som de er gemt fra. Almindelige cookies, som gemmes fra hjemmesiden, gemmes typisk fra den adresse, du kan se i browserens adresselinje. Men en hjemmeside kan også indeholde fragmenter og oplysninger, som hentes fra andre adresser end den, der vises i browserens adresselinje. Det kan f.eks. være bannerreklamer eller analyseværktøjer, men også almindeligt indhold. På denne måde kan der også gemmes cookies fra andre adresser via den hjemmeside du egentligt besøger – såkaldte tredjepartscookies. Nogle cookies (såkaldte session cookies) gemmes kun i en browsersession, og de slettes, når browseren lukkes ned. Andre cookies (såkaldte persistent cookies) gemmes i et nærmere defineret tidsrum, og slettes først ved udløb af dette tidsrum.

Hvilke cookies bruger Ørskov Gruppen (oerskovreklamebureau.dk) og hvorfor?

 

Umbraco Cloud

Navn: ARRAffinity

  1. parts

Levetid: Session

Anvendelse: Til at fordele trafikken på hjemmesiden over flere servere for at optimere svartider

 

Umbraco Cloud

Navn: WAWebSiteSID

  1. parts

Levetid: Session

Anvendelse: Til at fordele trafikken på hjemmesiden over flere servere for at optimere svartider

 

Lokal

Navn: ASP.NET_SwssionId

  1. parts

Leverid: Session

Anvendelse: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler

 

Lokal

Navn: __RequestVerificationToken

  1. parts

Leverid: Session

Anvendelse: Forhindrer CSRF-angreb (cross-site request forgery)

 

 

 

Hvordan kan jeg undgå brugen af cookies?

Uanset hvilken browser du benytter, kan du i browseren indstille, at denne ikke skal gemme cookies. For nogle browsere kan du også indstille, at dette kun skal gælde for bestemte hjemmesider.

Hvordan kan jeg slette cookies?

Du kan slette cookies i indstillingerne i din browser. Hjælp hertil findes enten i browseren eller på de tilhørende hjemmesider. Herunder finder du links til vejledninger for de mest udbredte browsere:

Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Delete-your-Internet-cookies

Mozilla Firefox
http://support.mozilla.org/da/kb/Deleting%20cookies

Google Chrome
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py

Opera
http://www.opera.com/support/kb/view/806/

Safari
http://docs.info.apple.com/article.html

Yderligere information og klageadgang

Såfremt du har spørgsmål til vores brug af cookies, ønsker yderligere oplysninger eller ønsker at klage over vores brug af cookies, kan du henvende dig til:

Ørskov Gruppen A/S
Petersmindevej 10
6900 Skjern
mail (a) oerskov.dk

 

 

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om fx navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Ørskov Gruppen A/S, skal du rette henvendelse på mail (a) oerskov.dk.. Ved henvendelse skal du angive den mailadresse du ønsker oplysninger om. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug med mindre andet angives.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Behandling af uopfordrede ansøgninger

Hvis der modtages en uopfordret ansøgning på mail, vil den blive videresendt til nærmeste chef, hvorefter den vil blive slettet fra indbakke og sendt post.

Når den uopfordrede ansøgning er færdigbehandlet vil den sammen med en eventuel yderligere korrespondance, blive slettet fra indbakke, slettet post og eventuelt udbakke.

Uopfordrede ansøgninger opbevares med andre ord ikke i Ørskov Gruppen til eventuel senere brug.

Hvad kan vi hjælpe med?


Skriv til os, og vi vender tilbage hurtigst muligt

Ørskov Reklamebureau
Petersmindevej 10 - 6900 Skjern
97 35 33 55 - mail@oerskov.dk