Strategi og koncept

Hos Ørskov Gruppen og i Ørskov Reklamebureau tænker vi i helheder. Ethvert koncept er forankret i en strategi. Enhver strategi er forankret i analyser. Og enhver skarp analyse skaber spillerummet for kreativitet, tanker og ideer.

Strategi og koncept

Vi fokuserer på at analysere vores kunders problemstillinger. Det giver os den helt nødvendige indsigt til at skabe optimale løsninger. Vi uddrager det væsentlige, genkender mønstre, kortlægger købsadfærd, spotter trends mv., så vi har et dokumenteret fundament for at anbefale løsninger.

Strategi handler om at vælge de midler, processer og handlinger, der gør det muligt at nå de kommunikationsmæssige mål. Strategi kan skaleres i forhold til målene, og strategi er ofte den nødvendige forudsætning for at skabe langtidsholdbare løsninger. Vi arbejder målrettet med strategisk kommunikation, der kan omsættes til stærke koncepter, som igen kan omsættes til konkrete kampagner. Strategi er en integreret del af vores arbejdsmetode.

Stærke ideer vinder altid. Et stærkt koncept er ikke bare fri fantasi. Det er afledt af strategien. Det er konstruktivt, skabende og formålsrettet. Og frem for alt hjælper det til med at løse de kommunikative udfordringer og understøtter brandets markedsposition. Konceptet kommer ikke ud af det blå, men er et resultat af hårdt arbejde, de rigtige værktøjer og en engageret indsigt af det team, der er knyttet til opgaven. 

Fra idé til
virkelighed

Skal vi hjælpe dig videre?

Kontakt os her hvis vi skal tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. 

Ørskov Gruppen